luni, 31 martie 2008

Atracție Fatală Sexuală

Atenție, material ofensator! E cu sex. Dacă nu aveți 18 ani nu descărcați. Dacă aveți cel puțin 18 ani și o zi, e OK.

Pentru plăcerea vizitatorilor mei (dar și pentru studenții de la Regie care nu găsesc scenarii pentru filme), am scris o serie de scenarii porno pe care le voi posta aici. Sunt gratuite, în format PDF, scrise profesionist și perfecte pentru exercițiile de imagine și film de la UNATC. Recomand filmarea cu o peliculă cât mai scumpă și pe o cameră Arriflex cât mai veche. Sper ca, în acest fel, să mă fac util societății. Open source rulz.

Vezi PDF

Cele mai frumoase creiere

Cartea mea "Cele mai frumoase creiere" va apărea în curând la editura Cartea Românească. Nu știu exact data; probabil vor mai trece câteva luni. Ce să zic despre ea? Nu e o carte despre adevăruri, e despre satiră și stil. Am vrut să fac 3 voci cretine și credibile și le-am făcut. Mi-am băgat adânc picioarele în literatura românească actuală și a ieșit o carte. Tare mi-ar plăcea s-o și citească lumea. Dacă era după mine o puneam pe gratis pe net, dar pe la noi e nevoie de sprijinul (măcar moral) al unei edituri. Nu știu câți critici de carte ar descărca de pe net un text, l-ar printa și apoi l-ar degusta pe foi A4. Pe viitor o să mă gândesc serios la chestia asta.

Am început să mă promovez agresiv și, probabil, ușor exagerat, dar nu am altă soluție. Planurile editoriale din România sunt hilare dacă nu ești un nume de casă. Oana, soția mea, m-a ajutat cu site-ul, iar mie nu-mi rămâne decât să-mi fac publicitate în orice fel pot. Nu cunosc prea mulți oameni, astfel încât să dau telefoane în stânga și-n dreapta, așa ca vă rog să mă scuzați dacă par lipsit de modestie și bag enormități. Încerc să mă încadrez totuși în limitele bunului simț.

Salut lume

Am mai avut bloguri, dar nu m-am ținut de ele. Ăsta e primul de care chiar vreau să am grijă.