marți, 1 aprilie 2008

Luați de aici joc mișto

Un joc în care protagonista e o babă la plimbare prin cimitir. Dați 5 dolari și moare.

Un nou episod din Scenariul porno pentru UNATC

Oana si Lavinia au probleme.

Vezi PDF

Flota Stelară vă recomandă

Acum câteva ore, în timp ce mă plimbam pe internet, am găsit o aplicație care se numea Star Fleet Data Sheet Warez RO. Am rulat-o și, spre mirarea mea, m-am trezit conectat la o imensă bază de date, plină de coduri de acces, planuri de nave, navete și arme, fișiere cu informații confidențiale despre locuri precum Hubble 1 și 2, Magellan Rogue, Utopia Excelsior, Vârșeț World, Nova Troia, Aerotica etc. Utilizând logica, am inferat că, printr-un twist al sorții, am accesat fișierele Flotei Stelare din secolul 24 sau 25. Temându-mă să nu pierd conexiunea, am descărcat ca un disperat. Unele documente nu puteau fi deschise, altele aveau formate neobișnuite, dar o bună parte își păstraseră terminațiile .jpg, .txt, .rtf sau chiar .doc. După aproape 2 ore de descărcări frenetice, conexiunea s-a închis. Am încercat să rulez din nou programul, dar n-am mai reușit. Apoi, brusc, aplicația a dispărut de pe hard. Fișierele descărcate au rămas totuși.

Sunt extrem de excitat și vreau să împărtășesc lumii întregi câteva frânturi din viitor. Deși s-ar putea ca prin dezvăluirea acestor informații viitorul să fie complet alterat, nu-mi fac griji, pentru că eu în general nu-mi fac griji în legătură cu nimic.

Vedeți, așadar, că până și România va avea o flotă stelară. Acest lucru mă face să mă simt mândru că sunt român.

Atașez, mai întâi, un document din seria "Flota Stelară vă recomandă". Din câte îmi dau seama, această serie se adresează tinerilor cadeți de 14 până la 16 ani, propunându-le rezolvarea unor probleme tactice în virtutea examenelor preparatorii pentru admitere. Iată și textul atașat:

Tineri cadeți!

Aceasta este o problemă sugerată de Horia Balotă-Gulax din Chitila, 15 ani. Desenul îi aparţine. Să-l ascultăm:

"Bună ziua, Forțe Stelare. Pornind de la următoarea schemă tactică, descrieți o cale coerentă de ripostă și atac. Rețineți că naveta D-voastră trebuie să lovească naveta Inamică exact în punctul sugerat."



Clic aici sau pe poză pentru zoom.